Tuesday, August 4

bazzar

last weekend sibebo participated in Festival Palang Pintu, Kemang. Thanks to Syalita and friends :-D. O boy..what a hot hot sunshiny day it was x-P anyway..friends..food..costumer :"> nice day!
note:
my friend asih in the sunny and her lovely works in pic above her

fabric necklace by Pingkan (below left in the pic)
*click on the picture to see it bigger :-)

5 comments:

mainbasket said...

Nel, gw jadi pembaca setiaa!!!

Pingkan Shinta said...

Nelaa...thanks dear for putting photo of my works here :p secara baru mau memulai membuat blog sendiri hehe telah yah :p ayo kita bazaar bersama lagi hehe

sibebo said...

@mainbasket: aaa makasi rosii, gw mulai main basket deh besok :-D

@pingkan: samasama dear :"> e eh ada yg berminat sama kalungmu tuuhh, pdhl fotonya kecil tuh, gimana kalo punya blog sendiri;-D hidup jualan!!

Pingkan Shinta said...

waaah senangnya ada yang nanyain :"> iya blognya masih dalam proses niy, semoga minggu depan udah bisa disebarluaskan hihihi. hidup jualan! :p

MADDIE millinery said...

wooooowwwww!!! baru baca!!!
terima kasih, bebek! :D
ikan hiu makan waffer, i love you forever :D