Monday, October 12

'owl my lovin..'

woo, only one post in September hehe..okay i'll just pick up from there like i'm not missing for a month :-P

meet my little fela', i call him..1st attempt owl! :-Pa bit sad huh? hehe..

now lets meet this new sista!gettin' better right? :-D my little sister and niece are already in line to get their own owl!

i'm really excited to use this lovely creature in one of the collections, a necklace? a pin? keychain? a hair clip? so much fun :-Dthank you non tasha for the inspiration! :-)

6 comments:

Asih Astari said...

cute! love em :)

jeanny ferrari said...

love this owl.. mau dong yang warna ijo.. hehehe.. pesen maksudnya. dijadiin apa yah cocoknya buat gue?

sibebo said...

@maaci aciw :">

@jejeeeeeee hehe..for you? anything my dear!kalo buat kita2 paling lucu dijadiin pin terus bisa ditempel di tas sebagai aksen, sebagai pendant long necklace lucu juga buat bersantai di wiken :-)

noomiedoodlesfashion said...

haloo kaa.. waah, pinter bgt yah crotchetnya.. aku baru belajar mencrothct, ternyata susah sekali.. :P tinggal dmn kak?

sibebo said...

@noomie: hai! thank you, i'm one of your fan :-D ah crochet ku masih tingkat basic kok , belajar aja liwat tutorial di internet, works for me :-) aku di jakartaaa..eh BSD tepatnya huehe..

noomiedoodlesfashion said...

haa really? hehe thanks.. well im so glad you like :D
oo keren sekali langsung bisa belajar dari internet.. tapi dah bagus yah. ka jualga crotchet2nya? mauu dong :D
wahh tmpt tinggalnya jauh jg ya ;D