Sunday, May 2

bliss-full weekend

the weather is friendly, it's even raining..yeeyy(^_^) lot of magazines to read..songs to sing along :"> and some dvd's to watch with omyadi..my kind of weekend indeed..finished some works too, it really feels good to cross off those order check list, will send them all out on Monday..thank you for your patience dear lovely friends (^_^) wish i can do this every day..hehe..

6 comments:

aphrodita wibowo said...

sukaaaa.... *ke gr an dengan salah satu gambar yg sepertinya pesenannya,hehe*

amesh said...

neeeeeeeeeeeel aku udah bole pesen blooooooooommm? aku mau doilies semua yang di foto ituuuuu :))

sibebo said...

@dita: hehe..ayo cepat berikan alamatmu!
@amesh: siaaapppp!!!doilies nya dirajut dgn 3 warna dan diameternya 6 cm..kasi tau aku mau warna apa yaaa (^_^)

Mi (なおみ) said...

di BSD ujan ya Nell ? senangnya .. dirumahku lagi hot-hotnya gitu... hihihi ...

hari minggu yang menyenangkan ya...

Btw aku naksir burung hantunya euy ... mauuuuu ...

amesh said...

mau warna yang biasa aja nell ya itulah you know aqua, orange, lime green, fuschia, mirip2 sama fotolaaah.. mau 10 yaaaaa, serius nih nel!

sibebo said...

@amesh: baiklah meshii :">