Monday, March 22

journey to 18 owls...

all packed and ready to shipped...oo..they grow up so fast :-(hope the kids like it chia (^_^) have a blast party!!

*update:a lot of email asking 'What are those creatures?' hehehe...they are crochet owl pin, and yes, you can costumised order here, price : 55K per owl..it take a round 2weeks in creation..hopefully :"> thank you for asking (^_^)

14 comments:

Mi (なおみ) said...

Nella, kamu rajin dan kreatif sekali ... lucu ...

tealovecoffee said...

wowwwwww
hujan burung hantuuuu....

lucunyaaaa >___<

Anonymous said...

Ini dijual ga yaaa? Blinya gmn & harganya brpaan, hihi.. Thx

zuperdzigh said...

*&^%#@@!*
saya ga pinter muji dan ga suka muji orang jadi sebenernya saya pengen banget menghina dan mencaci maki....
tapi mbak karya2nya KEREN buangeet, jadi iri :D
kapan2 sy review di blog saya ya

sibebo said...

@all comments above:
aku rindu burung burung hantuku hihii..lucu sekali mrk berbaris rame2 gitu :">..thank you for all comments yaa

ideku handmade said...

mbak nella..burung2 hantu ini lucuuu sekalliiiiiiiii :)

fiona said...

they proved you have a creative mind and hardworking hands! adorable.

Davina Hutasoit said...

dijual ga mba burung2 hantunya??

sibebo said...

@puri: thak youu..kita samasama penggemar burung hantu ya :">
@fiona: aaawww..this's the 1st time people say that i'm hardworking :"> i'm overwhelmed, thank you dear!
@davin: halooo yes they are ready to order :"> bisa jd kalung atau pin thank's for asking:">

Davina Hutasoit said...

ordernya boleh satuan ga mba??bisa satuan kan?ak mau dongg

sibebo said...

hola davina! boleh dong satuann..kalo serius mau imel ke sini yaa nellamareti@gmail.com
thank you looo

nyonyakecil said...

woww brapa lama ya bikin 18 biji gitu?? dulu aku perna coba rajut syal aja berbulan2 gak slese *malesdotcom*
Hebattt! hehehe lucu2 pisan owlnya :D

Cuap cuap said...

berapa satunya mbak??

duapita said...

lucu lucu lucuuuuuuuu!!!!