Tuesday, March 16

lovely package from sawo kecik

this beautiful wallet made by talented sawo kecik. very nicely done, and that sweet card really a sweet gesture. ..perfect for gift to your loved ones and for yourself of course :"> keep up the good work sawo kecik! sometimes i feel blessed to meet many talented local crafters trough this beautiful world of blog (^_^)

7 comments:

amesh said...

happy birthday cantikkk.. wuff u!

ideku handmade said...

ohh mbak ulg tahun... happy birthday ya mbak :)

SawoKecik said...

aaaww ... seneng banget kamu suka ... makasih yaaa ... (^.^)

Lia said...

Nel! happy b'day yah :) sukses n sehat slalu :)

sibebo said...

uuuu...thank you all for the birthday wishesss!i'm 30 now!!still hesitate to change it in the profile though :-P

superanindita said...

Mbak :)
Aku mau nanya 2 hal boleh yaa
1) Kalo aku mau mesen 1 aja yang burung hantu boleh gak? hihi, buat hiasan di dompett

2)Hmm, ide untuk menjual handmade craft ini muncul setelah nge blog atau memang nge blog dari awal sekalian untuk jualan? makasih mbak :)
aku penasaran soalnyaa

sibebo said...

@anindita: haloooo, dijawab yaa
1)boleh dong..email aja ke nellamareti@gmail.com
2)awalnya ngeblog cuman buat dokumentasi karya2ku, tapi lama2 banyak yg mesen hehe..jadi diterusin deh sampe sekarang...
thank you ya...